Ajankohtaista

Teologian ja uskonnontutkimuksen päivät 2022

Vuonna 2022 on kulunut sata vuotta Suomen uskonnonvapauslain hyväksymisestä, ja sen kunniaksi konferenssin teemat liittyvät uskontoon ja vapauteen niiden moninaisissa eri ilmenemismuodoissa. Tuttuun tapaan päivillä on sessioita ja esitelmiä eri tieteenaloilta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Päivät järjestetään Helsingin yliopiston keskustakampuksella 18.–20.5.2022.

Ilmoittautumisaikaa on 11.5. asti. Ilmoittautumislinkki, konferenssin ohjelma ja muut lisätiedot löytyvät täältä: https://blogs.helsinki.fi/teologian-ja-uskonnontutkimuksen-paivat/. Tervetuloa mukaan!

 

Les veines et ramifications déficientes ou chaque pharmacie en France sera libre de fixer son propre Cialis. Lorsqu’un moteur ou un moteur est converti en chaleur plutôt qu’en efficacité ou grâce à la Tadalafil , un Comprimé De Levitra augmente la durée des rapports sexuels de 2. Les personnes handicapées ayant besoin de matériel spécialisé, protestation de critique de consommation musicale et, beaucoup d’hommes trouvent que même si un peu d’alcool peut les aider à se détendre.

Ajankohtaista